New girl kap. 10

 


Jag vaknade tidigt nästa morgon. Jag hade fått en riktigt fet huvudvärk och började tänka tillbaka på igår, jag minns ingenting. Jag kollade åt min vänstra sida och där låg en sovande Harry. Jag hade inga kläder på mig, så tyvärr tror jag att vi gjorde det jag fruktar. Vad ska Louis säga om jag har haft sex med Harry och han får reda på det? Men ifall jag smyger ut nu kanske inte Harry kommer ihåg något heller.
Jag satte snabbt på mig mina underkläder för att sedan ta mina jeans och tröjan. Tröjan gick fort att sätta på mig men jeansen var väldigt besvärliga, när jag skulle dra på andra benet så snubblade jag så det blev en ganska stor smäll, men det verkade som att Harry sover väldigt djupt. Gud så söt han var när han sov.
Det tog ett tag att komma ut ur huset för jag hittade ingenstans men väl ute så kunde jag äntligen pusta ut. Nu visste jag precis vart jag var för här hade jag bott när jag var mindre. Jag började gå hemåt till Niall när jag tänkte på vad han skulle säga. Jag sa väldigt tydligt att vi bara skulle se på en film, sen komma hem igen, att jag och Harry bara är vänner. Och kyssen, gud jag är så förvirrad. Niall kysste mig och jag hade haft sex med Harry. Borde jag säga detta till Louis? Jag menar, vi är ju inte ens tillsammans..


Jag gick in till Serena's rum för att se om hon hade kommit hem under natten. Men fortfarande ingen där. Nu är jag verkligen orolig, hon kanske är död. Under tiden jag satt i hennes säng och grubblade över vad hon kunde blivit utsatt för hörde jag ett ''Hi Niall'' jag var så insatt i mina tankar att jag inte hade hört dörren öppnas. ''You did'nt come home last night and been gone over the night, and all you say is Hi Niall? I've been so worried, where have you been?'' ropade jag till henne fast hon bara var en meter ifrån mig. ''I'm sorry. But I followed Harry home and we grabbed a couple of beers and..'' svarade hon och kollade ner i backen som att hon skämdes.
''And..?''
''Okey, I was very, I mean veeery drunk and.. I think we had sex..''
''What? Did you had sex with Harry? What were you thinking?'' skrek jag upprört på henne.
''Well, I did'nt think! I was drunk, give me a break. Stop treating me like a child, your not my mom! It's very nice of you to let me sleep here and that, but you must let me have my own life!''
''Okey, maybe you are right. But that is what you are, a irresponsible little child.'' Hon kollade på mig med stora ögon och jag ångrade redan vad jag hade sagt. ''Serena, I did'nt mean it.. I'm sorry.. You could'nt help it'' sa jag och gick fram för att ge henne en stor kram. Vi kramades länge och hårt.

~Två dagar senare~


Jag blev alldeles nervös av att tänka tanken att vi måste tillbaka till skolan idag. Jag hörde Niall knacka. ''Serena, are you done yet? We must go soon. What are you doing?'' sa han och klev in och blev förvånad att jag fortfarande låg i sängen. Jag burrade ner mig djupare och hoppades på att han skulle låta mig ligga kvar där. ''Serena, come on. He is'nt worth this. Now you're doing exactly what he wants.'' Som vanligt hade Niall helt rätt och nu studsade jag ur sängen för att sminka mig snabbt och klä på mig. ''You're right, come on!''


Bussen stannade äntligen vid Serena's station och jag såg hon och Niall komma in. Serena sprang genast fram och kramade mig och kysste försiktigt mina läppar. ''I've missed you to death'' sa jag till henne. ''I've missed you too boobear'' svarade hon och kysste mig upprepade gånger. ''Get a room, guys'' hörde jag Niall säga som tillslut hade kommit ikapp Serena. ''Hi Niall'' sa jag till honom och Serena satte sig brevid mig och lutade sitt huvud på min axel och tog tag i min hand. ''Can we talk later?'' sa hon och jag blev lite nervös även om jag inte visade det. ''Of course, sweetie. I want to ask you something.''

~7 timmar senare~


Jag hade letat rätt på Louis och nu satt vi ensamma på en bänk ute i parken. Vi kramades länge innan jag tog insiativet till att börja prata. ''Louis, I really must talk with you about something... I..'' Jag avbröts när Louis satte sitt finger över min mun och hyshade mig. ''Sch, me first. Serena, I really like you.. and, I think we should be together.. as a couple, what do you think?''
''That's a really good idé, of course i want!'' sa jag och kastade mig i hans armar för att sedan kyssa honom upprepade gånger. ''So what did you wanna say?'' frågade han och nu började jag tveka. ''Um, I just wanted to ask you the same! I love you'' Oj, sa jag verkligen att jag älskade honom. Men det gjorde jag väl? Ja, det där med Niall och Harry var inget. Plus att jag ljög, jag är en sån fegis. Varför berättade jag inte om Harry och Niall? ''Wow, I love you too. You are the girl i wanna be with. You are the right for me'' Jag kände en ensam glädjetår glida nerför min kind fast Louis var snabbt där för att torka bort den.
''I think we should go on a date tonight!'' sa Louis och mitt leénde blev ännu större. ''I'll meet you outside your house at seven!'' sa han och innan jag hann kommentera något pussade han mig på kinden och sprang iväg till Liam.


Jag såg Serena sitta på en bänk och såg Louis springa därifrån. När jag kom fram till Serena såg jag direkt att hon hade gråtit, kanske inte direkt floder, men ändå. ''Serena, are you okey? What happened?'' sa jag och satte mig på bänken och höll om henne. ''I'm more than okey. Louis and I is a couple and he just asked me out. I'm just so happy, I really love Louis'' svarade hon med ett stort leénde och jag kände mig bara obekväm av att sitta där nu. Med tanke på att jag hade kysst henne några kvällar innan. ''That's really good for you guys. Did he say where you're going?'' sa jag och klistrade på ett fejkat leéde. ''No I don't know anything. He is just so romantic'' Inombords bröt jag ihop.. Men försökte hålla ihop det så det inte skulle synas, flickan jag älskade satt mitt framför mig och hon berättade precis att hon älskade någon annan, det kändes så fel.

__________________________________________________________________

Hej! Ledsen för att det tagit en sån tid, men har verkligen haft en skrivartorka! Men nuni, nu känns det som jag har mer ideér än någonsin! Häng kvar, 5+ med kommentarerna! Ha det bra i skolan, alla som börjat.. Började själv idag så kanske därför det inte kommer några inlägg förrens på kvällarna. xo


Sorry guys..

Förlåt så jättemycket för att det inte har kommit upp något nytt kapitel på väldigt länge, men har hela tiden trott att det bara var 5 kommentarer och så har jag inte haft nån lust att skriva.. När jag väl orkar så vet jag liksom inte hur jag ska fortsätta även om jag har min lilla plan på vad som ska hända!
Men någon gång idag så kommer det upp en ny, det lovar jag!
xx

New girl kap. 9




''I want you to have this'' sa jag och hon kollade förvånat på mig när jag räckte fram en stor summa pengar, 1000 pund. ''Niall, I can't'' sa hon och kollade ner i backen. ''Serena, I really want to give you this. My parents own so much money, they won't even notice. I wan't you to do things without asking me for money. You need this, here'' svarade jag samtidigt som jag tog min hand under hennes haka för att lyfta upp huvudet. ''Okey, thanks. You're such a good friend. Thank you Niall, for everything.'' och jag möttes av en stor kram.
''Okey, now to my outfit. I'll just change here and you say what you think'' sa hon och började byta om. Hon tog av sig sin leopardmönstrade tröja och shortsen. Nu stog hon framför mig i bara underkläder. Hon såg att jag kanske stirrade lite väl mycket. ''You pervert!'' sa hon och kastade en kudde på mig medans vi båda skrattade.
''Okey, what do you think?'' Hon hade på sig en rosa tröja och jeans som var trasiga på låren. ''Wow'' sa jag och satt med öppen mun. ''What, what is it?'' sa hon oroande. ''You. You are so beutiful''
Hon gick fram till mig för att ge mig en puss på kinden. ''Thank you'' Jag tog fram min systers gamla armband ur fickan, tog Serena's arm och knäppte fast det.


''Oh, It's really beutiful'' sa jag och gav honom en lätt puss på munnen och en stor kram. Vad tänkte jag med när jag gav honom en puss?! Han såg väldigt förvånad ut. ''Oh, I did'nt mean to.. I'm sor'' var det enda jag hann och säga innan Niall böjde sig fram för att kyssa mig. Jag besvarade kyssen men såg att klockan var 19.00. ''Um, Harry is here now. Bye!'' sa jag och rusade ut ur rummet i lite småpanik. Det där gills väl inte som otrohet mot Louis? Jag och Louis är ju inte ens tillsammans, det där var inget.
Jag såg Harry utanför stå brevid en röd vespa. ''Hello, mylady'' sa han och bugade sig retsamt för mig. ''Stop it you, I did'nt expect you to come on a vespa. I thought we were going to walk to the cinema.''
''Walking is for amateurs, here have my helmet and let's go'' sa han och räckte mig en hjälm. Jag satte på mig den som han sa och han gick fram för att knäppa spännet. ''There you go, did I told you that you look very beutiful?'' sa han charmigt och jag stog bara där och log som ett fån. Harry satte sig på vespan, jag hoppade på bakom honom. Han greppade mina armar och la dom runt sin midja. ''Hold tight!'' ropade han och körde iväg i ett snabbt tempo. Jag klamrade mig fast runt honom och då förstod jag, såklart han tar ett sånt här fordon. Då måste jag ju hålla om honom, smart kille.


Planen hade fungerat, nu håller hon om mig väldigt hårt. Knappt så jag får någon luft. Väl framme vid bion hoppade båda av och hon frågade kvickt. ''Okey, what movie shall we watch?''
''I dont know, what do you like? How about this, It's a thriller. Can you handle that?'' svarade jag och skrattade åt henne. ''It's perfect! We'll see who is in whose lap, crying.'' sa hon retsamt.

~1 hour and 47 minutes later~

''It was pretty good, and I did'nt see you scared once!''
''Me and my brother used to watch movies like this all the time, no biggie'' sa hon självsäkert. ''Okey, let's go to my place!'' sa jag men hon tvekade lite.. ''I think I should go home to Niall''
''He's not your mom! Come on now!'' Hon sprang fram till vespan och hoppade på i ett skutt.

Väl framme vid mitt hus låste jag upp och vi gick in. ''My parents are gone for the weekend so it's nobody here. Do you want a beer?''
''No, It's fine.'' svarade hon osäkert.
''Of course you want. We did'nt really had the time to get to know each other at the cinema so let's play I have never!'' sa jag och räckte henne en öl som hon motvilligt tog emot. ''Um, sure. But just one beer, than I must go''
''Okey, I go first. I have never... had sex 6 times on one day'' sa jag och drack många klunkar av dagen. ''That was a really fun day!''


Efter 2 timmar låg det tomma ölburkar över hela rummet och jag har ingen aning om hur det gick till. Jag var väldigt packad nu och försa mig om väldigt personliga saker om mig själv. ''Okey, my turn! I have never... GOT RAPED!'' sa jag och drack ölfalskan jag höll i min hand tom. ''Raped? really, thats funny!'' sa Harry och avslutade meningen med en fyllehick. ''I have never.. had sex with my cousin!'' sa han och vi båda skrattade högt. ''Why can't you say something without involving sex? Okey, me again! I have never been knocked unconscious by my dad'' Harry skrattade och nu var det hans tur igen. ''I have never had sex with you'' sa han och ingen drack. ''I would like to drink now'' sa han och kom allt närmare och närmare mig tills han kom så nära att han kysste mig. Det kändes bra, så jag mötte hans kyss och förstod vad han ville..

__________________________________________________________________

Nu blir ni förvirrade, right?
Förlåt för att den inte kommit ut tidigare, men har haft fullt upp idag! Här har ni den och skyndar ni er så kommer det en till redan ikväll. Nu tar jag i med hela 6+ HAHA!

Btw, 1000 pund motsvarar lite mer än 10.000 kronor så det är en hel del!


New girl kap. 8

 


Jag såg att Louis kramade om Serena och förstod att allt var bra mellan dom. Sedan lutade Louis sig fram för att kyssa Serena. Jag kände mig väldigt avundsjuk med tanke på dom känslorna jag hade byggt upp för Serena, jag gillade henne verkligen. Jag kände att bussen stannade och jag ropade svagt till Serena ''Are you coming?''
''Um, sure.. Can Louis come too?'' svarade hon och jag nickade bara. Vi gick ut ur bussen och där vid stentrappen stog som vanligt Zayn, Harry, Liam och Addison och väntade på oss.


Jag kunde skymta Niall och Louis gå ut ur bussen så jag vinkade stort. ''Hey guys!'' ropade jag efter dom och båda vinkade tillbaka. Jag såg att Louis håll om en riktigt het tjej. Så fort Addison fick syn på dom sprang hon fram till tjejen. ''SERENA!'' I've missed you so much, where have you been?'' ropade hon. ''Let's talk later'' sa hon och kollade ner i marken. Serena..? Det väckte ingen klocka i mitt huvud.. ''Oh so this was the girl you where banging at Addison's party? Nice work, dude. She's smoking hot'' sa jag och klappade Louis på axeln. ''Um, guys it's Serena. From the physics.'' sa han bekymrat och när jag kollade på henne kände jag direkt igen ögonen. ''Wow, no way! What have happened to you? You have changed alot from the first day here!'' sa jag och studerade hennes gudagåva till kropp. ''With a little help from Addi'' svarade hon och fortsatte le. Skolklockan ringde och alla gick in i den stora byggnaden. Jag kunde se Louis kyssa Serena hejdå när dom flesta av oss skulle gå skilda vägar till olika lektioner.

~6 hours later~

Jag och Harry slutade lite senare än alla andra. Vi hade precis haft matte. När vi började närma oss utgången av skolan för att möta dom andra stoppade han mig. ''Um, Serena. Can't we watch a movie or something today? Just to get to know each other, like friends?'' han kollade djupt in i mina ögon och jag rodnade, varför vet jag inte. ''Sure, as friends!'' svarade jag glatt, Harry har jag inga känslor alls för så detta kan ju knappast sluta illa. ''Good, I'll be outside your house at six! Where do you live?''
''Um, this is kind of embarrassing but I live with Niall'' sa jag och log mot honom. ''Haha what? Did'nt know that you were so close to each other. Are you guys married too? Where is little Niall Junior?'' sa han och jag skrattade högt. ''Oh shut up, were just friends!'' sa jag och rodnade.


Äntligen såg jag Serena och Harry gå ut genom dörren, verkar som att dom kommer bra överens, tänkte jag lite svartsjukt. Jag vet hur Harry är och han får inte komma i närheten av min Serena. ''Hi sweetie'' ropade jag och gick i ett raskt tempo för att möta henne med en värmande kram och en kyss. ''Never get tired of that'' sa jag och hon log stort.
''So you wanna catch up later?'' sa jag och placerade min panna mot hennes så att vi bara var några få centimeter ifrån varandra. ''Um, actually I'm going to see a movie with Harry. He wanted to get to know each other better''
''Oh thats fine, we can hang out another day'' svarade jag och klistrade på ett leénde.


Okej, det där tog han förvånandsvärt bra, trodde att han skulle bli lite mer avundsjuk. Men det är ju bara en bra sak att han inte är det. ''Okey, guys. Our bus is here'' sa jag och kollade på Louis och Niall medans jag kramade Addison hejdå.
Louis kramade mig under hela resan och som vanligt kändes det så bra. När bussen stannade där jag och Niall skulle av var det som han inte ville släppa. ''Louis, you have to let go now'' sa jag och gav honom en puss på pannan. ''I know, but I don't won't to. What if I loose you for 3 weeks again. I'm not going through that again.'' sa han och kollade oroande på mig. Som tur är var det många som skulle på bussen här så än hade den inte åkt iväg. ''Hun, trust me. We are going to meet tomorrow again. At this bus, I swear'' sa jag då han tillslut släppte mig ur sin famn. ''Serena let's go for god sake! We can't stay here all day! I'm starving!'' hörde jag en irländsk accent säga och det var helt klart Niall. ''Bye babe'' sa jag och gav Louis en sista kyss.


''Finally! Let's go now!'' sa jag och drog tag i hennes arm. ''Okey, you are helping me choosing my outfit for tonight!'' sa hon och kollade på mig med ett stort leénde. Nu var det hon som drog i min arm och båda sprang till ytterdörren där vi bodde. ''But, I thought you and Harry just were going out for a movie night?'' sa jag medans jag pustade ut. ''Yes, but I can't look like this! Lock up the door this year, please!'' sa hon och jag skrattade. Vi sprang båda till Serena's rum och hon la fram två stycken olika förslag på kläder. Det fanns inte så mycket att välja bland eftersom Serena inte ägde så mycket kläder här hemma hos mig. Då slog det mig. ''Serena, I need to give you something'' sa jag medans jag tog flyttade på en byrålåda. Bakom den hade våran familj ett hemligt kassaskåp för vi ägde väldigt mycket dyrbara saker. Jag slog in kombinationen och det öppnades med ett pip. ''Serena, I wan't you to have this'' och hon kollade förvånat på mig..

__________________________________________________________________

Sådär :> Förlåt att jag gör Harry till värsta playern, men det är ju inte sant.. right? :/
Inte så jättespännande men ändå en liten cliffhanger! 5+ till nästa! kapitel 9-10 kommer typ blow your mind!


New girl kap. 7

 


Som vanligt vaknade jag vid halv 6 och skulle ta min dagliga promenad. Detta hade jag lovat mig själv innan att jag skulle göra varje dag så även fast regnet öste ner skulle jag gå ut. Jag satte på mig mina mjukisbyxor och en vanlig t-shirt. Jag lämnade sedan huset i ett raskt tempo. Jag gick typ 10 meter och var redan genomblöt. Efter tio minuter hade jag hunnit komma till den övergivna tågstationen, jag kunde se en skymt av någon ligga där framme. Jag sprang fram för att få mig en bättre titt. När jag var hyfsat nära kunde jag se att det var Serena, som jag hade haft fysik med. ''Serena?!'' ropade jag till henne. Hon hade rivsår och blod över kroppen och låg där naken, men hon andades. ''SERENA? Get up!'' fortsatte jag att skrika men hon rörde inte på sig. Jag hade inget annat val än att ta med mig henne hem. Jag tog mina armar i hennes knäveck och under ryggen. Sedan lyfte jag och gick fort hem så ingen kunde se mig..

~2 hours later~


Efter en lång fundering så bestämde jag mig för att duscha henne, jag menar, hon var ju redan naken så varför inte? Jag duschade av henne allt blod och satte på henne mina mjukisbyxor. Sedan la jag ett stort duntäcke över henne, jag kunde inte bara lämna henne så vid sängen, så jag satte mig på en stol brevid och väntade på att hon skulle vakna.
Nu hade det gått tre timmar och då slog det mig. Varför ringde jag inte polisen? Eller ambulans? Varför i hela världen tog jag på mig detta ansvar? tänkte jag och suckade. Nu, hon rörde på sig. Det var det enda jag hann och tänkte innan hon öppnade ögonlocken kvickt.
''Where am I? No not again, NO. Let me go, please. Please Alex, I wont tell anyone, just let me go!'' ropade hon förtvivlat och jag hade ingen aning om vad hon snackade om. ''Serena, ssch, easy.. You're safe now.'' sa jag med en sån lugnande röst jag kunde. Hon kastade sig i mina armar och började gråta, högt. Jag omfamnade henne så hårt jag kunde och tänkte att hon måste varit med om någon rinktigt hemst. ''It's okey, Serena. You're safe now'' upprepade jag så hon verkligen förstod att jag inte skulle göra henne illa.
''Name'' sa hon och släppte sitt grepp om mig. ''What? What do you mean Serena?'' sa jag och förstod som vanligt ingenting. ''I.. d-dont know you're n-name. We sat in t-the b-bus together. What's youre n-name?''
''Niall, It is Niall'' svarade jag tydligt.
''Niall, I just won't to die. Can you kill me?'' sa hon och nu började tårarna rinna igen. ''No Serena, we can handle this. Together.'' sa jag och nu forsade mina tårar också.
''I made you breakfast. You really must eat something'' sa jag och räckte henne mackorna som låg på bordet brevid mig.
''Thank you''
''Oh god I'm so stupid. STUPID Serena!'' skrek hon sedan förtvivlat.
''Serena, what ever have happened to you. I'm sure it was'nt you're fault. If I'm going to help you through this you must tell me what you been through. Maybe not today, or tomorrow. But when you're ready, I'll be there. I promise'' sa jag och kollade djupt in i hennes vackra ögon.
Hon kastade sig ännu en gång i min famn och viskade ett svagt ''thank you'' i mitt öra. Vi kramades länge och efter en lång tystnad avbröt hon den genom att säga ''Rape.'' Och nu var det inte tyst, Serena grät men upphörde det efter en stund. ''It was rape''
''Oh my god Serena, I'm so sorry'' sa jag och kramade ännu en gång om henne. ''That's not all.'' sa hon.
Efter två och en halv timme hade hon berättat allt om sin pappa, bror, misshandeln som hade pågått i flera år, hennes mamma, Alex, våldtäckten, festen hos Addison och Louis.

~Two weeks later~



Det här var första skoldagen på länge. Det hade gått över 2 veckor. Det var verkligen snällt av Niall att låta mig bo här, han en utav de väldigt få jag litar på.

Undra var alla ska tro, och alla frågor. Jag var redo för skolan. Jag och Niall hade varit ute och shoppat förra veckan så nu hade jag på mig en magtröja som hade leopardmönster och shorts. Jag ville inte att Alex skulle känna igen mig ifall han skulle se mig nån gång så vi färgade håret brunt på mig. Vi skulle precis lämna huset när Niall frågade ''Are you sure on this? You can stay home if you want to'' 

''Yes, I AM sure. Mom!'' sa jag och båda skrattade. ''Okey, if you say so''
Vi satte oss på bussen och än så var det inte många på för att Niall's hus var en av dom första hållplatserna. Men jag kunde skymta en person, jag såg inte riktigt vem det var. Men när vi kom närmare såg jag klart och tydligt att det var Louis som satt där och sov med hörlurar i öronen. ''Niall, I can't do this. Louis is here''
''That's good, go and explain. Well not maybe all of it, but explain why you left'' svarade han, han vet alltid vad man ska säga till mig. Det är som vi alltid kännt varandra. Jag gick fram till sätet brevid honom.
''Louis?'' sa jag tveksamt i hopp om att han inte sov allt för djupt. ''Yes?''
''It's me Serena'' sa jag och som vanligt kunde jag inte göra annat än att drunka i de där ögonen.
''Oh my god, Serena! Sit here, where have you been? I hav'nt seen you for like, 3 weeks!'' sa han väldigt högt. Kanske lite väl högt, som vanligt.
''I know, I'm so sorry about that. It was my dad..'' sa jag och kollade ner i mitt knä. ''It's okey sweetie.'' sa han väldigt förstående samtidigt som han placerade ett finger under min haka och lyfte upp mitt huvud. ''It really is. But where have you been?''
''I can't explain that here. I'm sorry.'' sa jag och kände en ensam tår rinna ner från min kind när jag tänkte på allt som hade hänt mig. Men Louis var snabbt där och torkade bort den för att sedan ge mig en stor härlig kram. Den känslan jag fick av hans kramar var oslagbar. Den känslan hade jag inte känt på länge, och den finns bara när jag är med Louis.

__________________________________________________________________
Sådär! Jag tycker denna novellen börjar bli väldigt ''fin'' och gullig eller vad man ska säga :>
Sätter 5+ på kommentarerna bara för att jag vill få ut kapitlena så  fort som möjligt!


New girl kap. 6




Serena låg medvetslös på gräset när det var en kille som var ute på en joggingtur sprang förbi. Han försökte få liv i henne då han bara trodde hon sov men såg blodet och förstod att det var på allvar.. Med tanke på hans förflutna kunde han inte ringa polisen, men kunde inte heller låta henne dö. Så han tog henne i famnen och bar henne hem till hans hus. Det hade gått 5 dagar och hon hade fortfarande inte vaknat. Han började tro att hon var död men en dag..


Jag vaknade med ett hastigt ryck i en säng jag aldrig hade sett förut. Jag hörde en manlig röst nynna på en låt, men orkade inte lista ut vilken. ''Louis?'' sa jag trött ooch tveksamt för han var den första personen jag kom och tänka på. ''Oh thank god, you're alright'' hörde jag rösten säga och kom mot mig för att ge mig en stor kram, det var verkligen inte Louis och det första jag gjorde var att backa undan från kramen. ''Who the fuck are you? And where am I?'' sa jag oroligt men försökte hålla inne min rädsla. ''Oh, I understand if you are afraid. But you don't have to be scared. I saw you laying beside the park all covered in blood. I took you back to my place, you were still breathing so I did'nt call the ambulance. I saved you.'' sa han rart och log mot mig. ''Um, where are the blood now?'' sa jag och förstod vad han hade gjort. ''I had to give you a shower, you could'nt lay there a covered in blood. But don't worry, I did'nt see anything of your personal parts.'' sa han och jag kollade fundersamt på honom.. ''Or did I..?'' hörde jag honom viska för sig själv när han åter igen gick ut till köket. ''I heard that'' ropade jag tillbaka. ''I know!'' skrek han och jag flinade stort.
''Hey, come back here.'' skrek jag till honom för jag hade så många frågor. ''What is it sweetie?'' sa han jag jag suckade direkt stort, det var det Louis hade kallat mig morgonen då allt gick fel. Jag kunde verkligen inte få honom ur huvudet, jag var kär.
''Um, how long was I passed out? Who clothes am I wearing? What is your name? Where am I? For your own safety I hope we still are in London. How old are you?'' sa jag och kunde fortsätta med frågorna ett bra tag..
''Wow, slow down.. You were gone for 5 days. The clothes belong to my sister Megan, she is out of town. I guess she don't mind. My name is Alex, you still are in London, don't worrie.'' svarade han men det var lite svårt att smälta allt. ''You forgot one, how old are you?'' sa jag och kollade snett på honom. ''I'm 23. I'm not going to ask you why you were laying all covered in blood in the park, but I should guess you need some place to sleep?'' sa han och kollade på mig. ''Oh, no I can't stay here with a stranger.''
''I'm not a stranger, consider me as your personal superhero. I did actually save your life. And I was looking for a roommate now when my sister is gone''
''Fine. But I don't have any money, and I promise that I'm out of here in notime! My name is Serena, thanks for asking.'' sa jag och log roande.
''Don't worry about it. Nice to meet you Serena.''

~two days later, kl. 00.23~


''Goodnight Serena, sleep tight!'' ropade jag till Serena som bara sov med en vägg imellan oss. Jag fick inget svar så jag antar att hon redan sov'' Jag ställde alarmet på 04.00 och la fram allting som behövdes. Sedan somnade jag belåtet..

~3h and 37minutes later~


Jag vaknade av att ringklockan tjöt, men jag hade lagt den under kudden så inte jag skulle väcka Serena. Jag tog sedan av mig alla kläder och tog med mig allt som behövdes, tejp, rep, kniv, en stor sten och en videokamera. ''Let's do this'' viskade jag för mig själv.
Jag gick in i Serena's rum, lade alla saker på golvet och började med repen. Hon sov som vanligt som en stock så jag knöt fast båda hennes händer och fötter hårt mot sänggaveln. Jag drog av henne täcket fort och hon vaknade direkt.
''Alex, what the fuck are you doing? It's not funny. Untie these ropes, NOW!'' skrek hon förtvivlat och jag stod och studerade henne med ett leénde på läpparna. Jag tog en strumpa ifrån min ''systers'' byrålåda och pressade in i hennes mun och strax där efter tog jag tejpen och tejpade över munnen och strumpan så ingen kunde höra henne skrika. ''Yell so loud as you won't, no one is going to hear you'' sa jag och torkade bort en tår från hennes kind. ''Okey, say hi to the camera, becouse I'm taping out special moment togeher'' Jag tog kniven och rispade lite på kindbenet bara för skojs skull.



Jag kände den vassa kniven rispa på flera olika ställen på min kropp, jag slutade inte kämpa emot för en sekund. Jag vred på mig, skrek, grät och gjorde allt för han skulle sluta.

Hands are silent
Voice is numb
Try to scream out my lungs
It makes this harder
And the tears stream down my face

Efter en lång stund av smärta, verkade det som att han var klar med mig. Han lämnade mig där som om jag var sopor. Jag kan inte fatta vad mitt liv har blivit, jag har ingen familj kvar och jag har just blivit våldtagen. Jag kämpade hårt och länge för att få loss repen, efter en stund gick det. Nu klarade jag inte av att smyga ut. Jag sprang för mitt liv, jag kollade inte bak. Jag bara sprang tills mina ben vek sig. Jag bara trillade ihop och väntade på att få dö..

__________________________________________________________________
Oh, gud. Det där var skitsvårt att skriva! Det är så hemskt, men jag tänkte bara på att det var en novell så gick det bra! Nu sätter jag en gräns på 5+ kommentarer :>


New girl kap. 5

 


Jag vaknade och drog en hastig blick mot klockan, 14.32. Oj jag hade verkligen sovit länge. Jag kände en vidrig stank och kollade på soffan brevid min och kunde se att någon hade kräkts. ''Yuk, growse'' sa jag för mig själv när jag satte mig upp och det kändes som om min huvud skulle explodera. All huvudvärk kom som en bomb när jag satte mig upp. Jag skulle gå mot köket för att hämta nån sorts tablett för att försöka hålla tillbaka baksmällan, men möttes av en obehagligare syn än spyan. ''OH GOD, PUT ON SOME CLOTHES FOR GOD SAKE'' skrek jag när jag såg två nakna människor ligga brevid poolen. Min suddiga blick kunde inte urskilja vilka det var, men efter en stund kunde jag se att det var Louis och Serena. Jag sprang iväg för att hämta en filt för dom hade inte vaknat av mitt skrik. När jag kom tillbaka var dom vakna och satt med varandras tungor i halsen. Jag satte min hand framför ögonen och kastade filten på dom. ''Thank Addi'' hörde jag en sexig morgonröst säga och förstod direkt att det var Louis.


Det var som om jag smälte när jag hörde hans sexiga, lite krassliga morgonröst. ''Good morning hottie'' sa jag till honom och mötte hans läppar med en härlig kyss. ''Mornin' sweetie'' svarade han och kysste tillbaka mig. ''Get a room, please'' hörde jag Addison säga och vi alla skrattade. Efter en stund slog det mig vad jag hade gjort igår, jag kollade på min mobil och pappa hade ringt 9 gånger och skrivit 6 upprörda sms. ''I gotta go!'' sa jag oroligt till Louis och hann inte förklara någonting, jag sprang till Addisons rum för att ta på mig kläder Jag kunde inte hitta några passande, så jag tog gårdagens klänning, i hopp om att pappa redan är för sur så han inte lägger märke till den. Utan underkläder och rufsigt hår rusade jag ut från rummet. ''Serena please wait!'' hörde jag Louis skrika i bakgrunden men jag kunde inte göra annat än att fortsätta springa. För varje steg gjorde det ondare i mitt huvud av baksmällan, jag kände mig så skyldig och tänkte på vad jag hade gjort igår. Jag kände en ensam tår glida ner för min kind, men det dröjde inte länge innan den fick sällskap av fler.
När jag öppnade dörren stod pappa och gjorde i ordning middag. Men det var bara två tallrikar framdukade. ''SERENA. WHERE THE HELL HAVE YOU BEEN?'' skrek han och gick med raska steg imot mig. ''I'm sorry dad, i forgot to call you'' sa jag och kände tårarna fortsätta rinna. ''AND WHAT ARE YOU WEARING, HAVE YOU BEEN A PROSTITUTE OR WHAT?'' sa han och nu var det något annat som träffade min kind, en örfil. Han slog mig så hårt att jag trillade ner på golvet. ''I'm sorry dad'' sa jag och grät floder. När jag redan låg ner fortsätte han slå mig med stängda knytnävar. Han sparkade mig i magen och allt svartnade''


''Dad what is going on down here?'' sa jag medans jag sprang ner för trappen. ''SERENA! DAD STOP IT!'' skrek jag så rösten skärde sig när jag såg vad pappa gjorde mot Serena. Jag sprang fram till honom medans jag skrek och gav han ett stenhårt slag över näsan med en knuten näve. Jag hann inte göra så mycket mer innan hann sprang ut genom dörren, allt jag brydde mig om nu var Serena. Jag slog henne löst på kinden i hopp om att hon skulle vakna, jag hällde iskallt vatten ett i ett glas och tog på mina händer som jag sedan rörde i hennes ansikte och trodde hon skulle vakna av det kalla vattnet. ''SERENA, WAKE UP!'' skrek jag och såg hennes ögonlock skaka och tillslut öppnades de. Hon började hosta och när hon tog bort handen som hon hade satt framför munnen var den full i blod. Hon kollade på mig med blodsprängda ögon och tårar längst kinderna för att sedan resa sig upp och springa ut ifrån dörren. Jag sprang efter och ropade hennes namn flera gånger, jag tänkte inte alls på den lilla trappen på 3 trappsteg som vi hade utanför huset och trillade hårt på stengolvet. Jag kunde inte resa på mig, smärtan var i hela kroppen och jag såg Serena springa iväg i horisonten.


Jag vände mig inte om utan fortsatte bara springa tills det tog emot och jag la mig i gräset vid sidan av en park. Det var ingen som hörde mina rop på hjälp och snart stängdes mina ögon på nytt. Det fanns inget jag kunde göra..

__________________________________________________________________
Sorry för att den blev ganska kort, men ville att det skulle vara lite mer spännande nu så att alla kommenterar :> Har skrivit upp väldigt mycket i punkter som ska hända, så det finns mycket att se fram emot! ha't bra, xx
3+ med kommentarerna!


New girl kap. 4

 


''Um, okey thanks for the outfit.. I guess I'm going home now..'' sa jag hoppades på att hon skulle instämma. ''Oh, sweetie.. Your not going home. I have a party tonight, EVERYONE is coming. And so do you! Here is your dress, It's probably for the the best if I help you with hair and makeup'' svarade hon som om jag inte hade något val och jag suckade tungt.. En fest.. Jag har aldrig druckit i hela mitt liv.. Det är nog mycket att hantera med kläderna, och nu ska jag på en fest. Pappa kommer döda mig.
''Um, okey.. I can get to know more people. I guess i need so many contacts as possible, right?'' sa jag och tog den svarta klänningen som hon hade placerat på sängen. Såklart var det läder tänkte jag. Det var som glitter vid brösten och på nederdelen.
''Here you can take my boots'' sa hon och räckte mig ett par knähöga svarta stövlar, men väldigt hög klack.
''Thanks, these look really hot. But I'm not sure if I can walk in these'' svarade jag och drog på mig ett besvärat leénde. ''Oh, thats okey. I'll help you. Come here now, I help you with the make up.'' sa hon och tryckte mitt ansikte nära hennes. Jag antar att hon behövde se noga så hon skulle vara så nära som möjligt, men jag kunde känna hennes andetag mot min kind..

~


Så, nu var allting fixat. Jag hade fixat mig, Serena ser skitsnygg ut i den där klänningen och all sprit är framme.
''Come on Serena! Lets take som shots!'' sa jag utmanande. Jag lovar att pappas lilla ängel Serena aldrig druckit förut. Så detta blir som ett litet test ifall hon klarar av att hänga med mig. Hon var väldigt tyst och när vi var framme vid baren ropade jag direkt till bartenden. ''HI LUKE! You know me, give us shots! Maany shots..'' Det tog inte lång tid innan det stog 8 stycken miniglas på ett serveringsfat framför oss. 3 var. Okey Serena, are you ready?''
Hon nickade bara. ''Okey, 3.. 2.. 1!'' sa jag och svepte shot efter shot. Likaså gjorde Serena. ''Wow I'm impressed. I did'nt thought you had it in you. Okey, now we'll stop with the childish drinks. Luke give us the stongest you have!'' sa jag. Jag hade ingen aning om vad han ställde fram, det hade nog inte Serena heller. Men vi svepte det direkt.
''Okey, and we'll take two apple martinis. It looks good when we welcome our guests.'' log jag mot Serena. Det såg ut som att stackaren skulle spy.


''MOM! I'M GOING OUT'' skrek jag så det dånade i vårat lagoma stora hus. Hon brydde sig inte vad jag än gjorde, så hon svarade inte men fick det snabbt ur mina tankar.
Äntligen! En fest, som jag har längtat. Jag ska verkligen supa skallen av mig. Vem vet, jag kanske till och med får till det med nån het tjej där. Det var inte långt hem till Addison så jag var redan framme, huset är ju verkligen inte svårt att missa. Harry, Zayn och Liam stod och väntade på mig utanför. ''Okey, let's do this!'' skrek jag så det hördes bort till dom. ''Heey, Louis! Get your ass over here'' hörde jag någon säga, men kunde inte urskilja vem det var. Vi gick mot den stora dörren och hann inte ens knacka på innan Addison slet upp den och hoppade upp i Harry's famn. Jag log lite smått för det märktes att Addison redan har tagit några glas. Men sedan fick jag min blick på någon mer intressant, det stod någon i dörröppningen och såg väldigt obekväm ut. Lika bra att presentera mig.. När jag kom närmare kände jag igen dom där ögonen, men vart ifrån..?


Ohnej, Louis kommer hitåt. ''Hi there'' hörde jag honom säga med sin sexiga röst. Jag stod som fastfrusen och fick inte ut något ifrån min mun. Efter en lång tystnad var det han som avbröt den, inte jag. ''Hello..?'' sa han och kollade på mig som om jag vore en staty.
''Oh, um, hi'' sa jag och försökte mitt bästa att inte stamma.
''My name is Louis, and you are..?''
Oherregud, han kände inte igen mig. Nu är ju det perfekta tillfället att börja om, undra om han känner igen mig om jag säger att jag heter Serena..
''I'm Serena, we met earlier today..?'' sa jag och drack upp det sista av min martini.
''WHAT? Is it Serena, I knew i recognize those beutiful eyes!'' nästan skrek han och jag rodnade.. ''Come in, let's take a drink'' sa jag och nu var det min tur att dra i hans arm.

~


Efter många shots och drinkar så tänkte jag lägga in min stöt. Varför hålla tillbaka när hon ser så jävla het ut? Jag placerade min hand på hennes lår och böjde mig sakta framåt. Tillslut var jag nära nog att kyssa henne, det dröjde inte länge innan hon besvarade min kyss och det blev bara mer och mer. Vi tog en paus för att hämta andan och då såg jag Serena trilla ner från dom höga barstolarna.
''Oh my god, Serena! Are you alright?'' sa jag oroligt och hon bara skrattade. ''I think I just had to much drinks'' sa hon berusat.
''OKEY EVERYBODY! Lets move this party outside to the pool!'' hörde jag Addison ropa till alla, men jag tog med Serena och letade reda på ett eget rum. När jag hade hittat ett bra rum förstod hon vad som gick i mina tankar och kastade sig på sängen. Likaså gjorde jag och vi kysstes passionerat ett bra tag innan jag beslutade mig att börja ta bort några klädesplagg. Klockan hade nog blivit väldigt mycket och man hörde inte någon längre. Nu låg vi i sängen i bara våra underkläder när jag hörde Serena viska sexigt i mitt öra ''Come I have a even more fun idea, I guess everyones gone now'' och drog tag ännu en gång i min arm. Vi småsprang mot poolen och Serena hoppade i, jag var henne hack i häl.
När vi var i fortsätte vi där vi tidigare hade slutat och jag kämpade med att få av hennes behå. Strax efter åkte även hennes trosor av. ''Hot panties'' sa jag till henne.
''Yeah, but know it's your turn'' sa hon och dök under vattnet för att lirka bort mina kalsonger. När hon var klar dök även jag under och mötte hennes läppar. Det kändes som att hon hade gjort detta tusen gånger förut, hon var så självsäker med allt hon gjorde. Efter en stund behövde vi båda luft och vi gick upp. ''Your amazing!'' sa jag förvånande. ''Your not so bad you either'' fick jag till svars och log. Sedan dök vi ner under vattnet igen. Jag kunde se på henne att hon ville gå hela vägen så jag gjorde det. Jag kom innuti henne och hon tjöt ifrån ett högt stön, även jag gjorde det.
Vi la oss på marmorplattorna brevid poolen för att pusta ut, båda var väldigt andfådda. ''I never thought you would do a thing like this when I saw you this morning'' sa jag och kollade på hennes våta kropp. ''Me neither'' sa hon och jag skrattade. ''Addison talked me into this, I've never done anything like this before.'' sa hon och jag blev väldigt förvånad. ''I would never have guessed that, you are really good in bed.. or should I say in pool?'' sa jag och båda skrattade, hon kröp närmare mig. Tillslut somnade vi båda i bara skinnet där ute på altanen utan att tänka oss för..

__________________________________________________________________

sådär, nu börjar det äntligen hända lite :> ursäkta om det blev lite too much information, men har aldrig skrivit något liknande förut så kommentera gärna vad ni tyckte om kapitlet.. Jag säger samma igen 3+ kommentarer!


New girl kap. 3


Efter en lång skoldag med mycket förvirring fick jag äntligen gå hem, trodde jag. Men jag kom på att tidigare under dagen så hade jag och Louis bytt böcker av misstag när vi sprang in i varandra. Så nu var jag tvungen att leta reda på honom. Efter drygt en kvart såg jag honom sitta vid någon sorts rastplats med hans kompisar. Där såg jag Harry och det rödhåriga tjejen hette visst Addison, hon hade nämligen hälsat välddigt oförskämt på mig efter fysiken imorse. Det satt även en till kille där. Han var också brunhårig, håret låg perfekt åt höger på hans panna. De alla hade verkligen bra klädsmak. Efter en stund av dagdrömmande vaknade jag hastigt upp av att Harry ropade ''Zayn! Come here bigboy!'' Zayn? Vem är Zayn? Jag kollade runt och det var bara en person som gick emot Harry. ''Oh, that guy.'' sa jag för mig själv, jag förstod direkt att det var en utav många som hade varit på fysiken imorse. Jag hade inte hälsat på någon alls, förut Louis och Addison då, så jag har ingen aning om vilka alla är. Just det, efter en stund kom jag på varför jag stod och glodde som ett fån på alla dessa människor. Böckerna! Jag gick med försiktiga steg mot Louis, han såg mig.. Han mötte min blick och gick med raska steg åt mitt håll. ''Hi Serena! I've been looking all over for you. I got your Math book before by misstake. I guess you have mine?'' sa han med samma leénde som alltid. Jag drunkade i hans ögon direkt. ''Um, hi, yeah.. I g-got it. Here you are.'' sa jag stammande och jag kände att mitt ansikte bara blev rödare. ''Thank you! Here is yours! Do you wanna meet my boys?'' sa han glatt. ''Um, i really have to go..'' svarade jag nervöst.. Jag vet ju hur arg pappa kan bli.. ''No you don't! It just take one minute!'' sa han och drog tag i min arm.


Jag slet tag i henne och nästan sprang fram till alla. ''Okey everybody this is Serena! Serena this is Harry, Liam, Zayn and Addison. Addison is Harry's girlfriend.'' sa jag, kanske lite väl högt. Jag har en tendens av att prata lite för högt ibland. Liam var den enda som brydde sig om att svara. ''Hello Serena.'' sa han vänligt, men det hördes att han var besvärad. Ingen ville nog ha henne där. ''You can go now, please.'' sa Zayn utan att bry sig om var han egentligen hade sagt. ''Hey, don't be so mean, she is new here. Right Serena?'' sa jag och vände mig om. Men hon hade redan gått, hoppas hon inte blev sårad. Inget som Zayn säger ska man ta personligt. Jag hörde alla börja skratta bakom mig. ''Is that your new girlfriend? She is really hot'' sa Harry och började asgarva, jag förstod direkt att han inte menade allvar. ''No, ofcourse not.. She is just someone I ran into this morning.'' sa jag försvarande. ''Yeah, sure.'' sa Zayn med ett stort leénde på läpparna. ''Stop it guys, I'm serious. Me and her? No way. Disgusting. Did'nt you see her outfit?'' sa jag och alla skrattade. Men jag var fortfarande orolig ifall Serena hade tagit illa upp.


Oj, den där Serena behöver verkligen hjälp. Man kan inte se ut sådär och tro att det är okey. Jag såg att hon stod och gömde sig i busskuren typ 50 meter bort. ''Um, guys. I gotta go now.'' sa jag och kysste Harry mjukt på munnen. ''Ey, why?'' sa Harry och kollade undrade på mig. ''Uh, homework'' sa jag och ljög väldigt mycket, som om jag bryr mig om läxor. Det där kommer dom aldrig falla för, men jag sprang iväg innan dom hann att kommentera det. Jag satte mig i busskuren och såg till att ingen kunde se mig. ''Hey, you. Serena, was it, yeah?'' sa jag och kollade upp i Serenas ögon. ''Um, yes?'' sa hon och kollade på mig. ''You really can't look like that. You look like hell. Come to my place and we fix it.. Now.'' sa jag och såg bussen stanna. Perfekt. Den går hem till mig, det var någon med barnvagn som skulle av. Eftersom jag inte hade några pengar smet jag på utan att någon såg. ''What are you doing? We have to pay the bus driver!'' sa hon ängsligt. ''Relax, I do this.. like all the time'' sa jag och kollade på henne. ''Okey, I guess I can come to your home. But only for one hour. Not a minute more!'' sa hon och kollade oroligt på mig. ''Yeah whatever.'' svarade jag kyligt.


När vi väl var hemma såg jag ett stort vitt hus, dom måste ha en hel del pengar. ''Wow..!'' sa jag förvånat. ''Yeah, I know. My parents works alot, they are home like.. 2 months a year on the summer. But now they are gone again!'' sa hon och log som ett fån. Hon tyckte nog inte om sina föräldrar.. Addison låste upp och vi gick in i det stora huset, allt var väldigt prydligt och städat. Fast Addison slängde bara allt hon hade i händerna och ytterkläderna på golvet innanför dörren. ''Come, I'm going to show you my room'' sa hon och slet i mig på samma sätt som Louis hade gjort tidigare.
När vi gick in i hennes rum var det inte ett dugg likt resten av huset. Allt var stökigt och det låg kläder överallt. ''Okey, let's get to business. You can throw all of your clothes there'' sa hon och pekade på soptunnan. ''And when I say all of your clothes, I mean all of them. Here you are'' sa hon och gav mig en väldigt liten hög med kläder och satte händerna framför ögonen.
Jag började ta av mig mina byxor och trosor medans jag kollade på de byxorna hon hade gett mig. Det var svarta läder byxor som var riktigt riktigt små och trosorna var svarta spets, och när jag kollade närmare så hade dom som ett snöre på baksidan. Det var stringtrosor, men jag satte på mig dom motvilligt. Jag försökte ta på mig byxorna och efter en tuff kamp och ungefär 10 minuter senare satt dom på. Tröjan var lite lättare att få på sig men den slutade strax under den rosa spets behån hon hade gett mig. På tröjan stog det med svart text ''Fuck all'' ''Okey, I'm done..'' sa jag tveksamt. Hon studerade mig från topp till tå och till slut kom det några ord från hennes mun. ''You look hot!''

__________________________________________________________________

Det händer riktigt mycket i nästa, jag sa att det skulle hända mycket nu.. Men det skulle bli för mycket att läsa då, så håll ut :>

Sätter en gräns med kommentarer på 3+ bara för att jag har sån lust att skriva! :D


New girl kap. 2

 


Väl framme vid skolan kände jag inte alls igen mig, med tanke på att det varit sån kort varsel så har jag inte hunnit komma för att se på skolan. Jag skulle tro att alla trodde jag var en förvirrad höna. Pojken jag satt brevid i bussen såg det på mig, det visste jag, men han orkade inte bry sig. Utan gick vidare till sin killkompis som stod längre fram med brunt hår och perfekta lockar. Där stod även en tjej och hon var riktigt fin. Hon hade axellångt mörkrött hår, det var lika rakt som en linjal. Det var en riktigt häftig tjej, hennes kläder var svarta och säkert 90% utav dem bestod av skinn och läder. Jag gick mot en stor port, fortfarande lika förvånad. Huvudet gick i cirklar och jag kollade nog minst på vart jag gick. Det fick jag sota för väldigt snabbt och krockade med en söt brunett. ''Oh god, I'm so sorry!'' sa jag hastigt till pojken. ''No, it was my fault. Are you okey?'' svarade han medan vi plockade upp våra skolböcker som låg utspridda runt omkring oss.


''Are you okey?'' sa jag ursäktande med en försiktig röst och plockade upp alla böcker och papper som hade spritids ut. Jag läste lite diskret på hennes historiebok och såg att hennes namn var Serena. ''Hi.. Serena. My name is Louis. Are you new here, I have not seen you here before.'' sa jag självsäkert och drog på ett sött leénde. '' Hi Louis. Yeah, It's my first day.. I can't find anything.'' svarade hon och jag kunde se hennes kinder rodna mer för varje sekund som gick. ''Oh, I help you!'' nästan skek jag som svar.
Efter två timmar av rundvisning på den stora skolan kollade jag på klockan och såg hur försenade vi var. ''Ohno! Look at the clock, I'm so sorry! Thats not a good start on your first day, I hope you find your way to your class now after this little tour'' sa jag nervöst och sprang iväg. Efter att jag rundade hörnet skrek jag ''Sorry!'' igen, bara för att försäkra mig om att det var lugnt mellan oss, hoppas inte hon blev arg på mig.


OH NEJ! Inte försenad på första dagen! Jag måste verkligen skynda mig, vilken lektion ska jag till? Jag kommer inte ens ihåg vad Louis sagt, allt jag hade fokuserat på var hans underbara leénde. Okej, fysik. Fysik.. tänk nu Serena! Jag försökte komma på vad Louis hade sagt medans jag kollade förvirrande runt i korridorerna, en efter en. HÄR! ''Science'' stog det med olika färger på en stor mörkblå skylt över en dörr. Detta kommer bli pinsamt, jag knackade på dörren och en kvinna öppnade. Jag hade ingen aning om vem hon var. ''Hello dear. I'm miss. Brown, can I help you'' sa hon hjälpsamt. ''Ehm, yes, I'm.. um..'' stammade jag nervöst medans jag vågade kolla upp i klassrummet. Där såg jag pojken från bussen och Louis. Där satt även han med de bruna perfekta lockarna. Och tjejen med mörkrött hår jag sett tidigare idag. ''Yes..?'' svarade miss. Brown med en frågande blick och jag hade helt kommit av vad jag skulle säga. ''Right, I'm
S-serena. S-sorry I'm late.'' sa jag väldigt nervöst efter en lång tystnad. ''Oh, are you the new girl?'' ''Yes'' svarade jag genant. ''That's okey. You can sit next to Harry. Harry! Raise your hand.'' Jaha, så han med de bruna lockarna hette Harry. Vad gullig han är. Jag gjorde som jag blev tillsagt och satte mig brevid honom. Tjejen med det röda håret kollade surt på mig. Det kanske är Harry's flickvän.


Toppen, det sunkiga äckliga tjejen skulle sitta brevid mig. Tidigare på morgonen hade miss. Brown förklarat väldigt noga hur mycket jag inte fick sitta brevid Addison. Men hon gick bra!? Jag blev väldigt frustrerad men försökte att klista fast ett fejkat och väldigt väldigt besvärat leénde på mitt ansikte. ''Hi, I'm Harry.'' sa jag med en tung suck.
''Okey, everybody, this is Serena. Am I right? It is Serena, right?'' sa miss. Brown glatt men med en nervös blick. ''Yes, it is Serena.'' svarade hon då och det kändes som att denna lektion skulle bli såå lång..

__________________________________________________________________

sådära, jag har så mycket ideér. Det händer mycket i kap. 3 så kommentera på! nu sätter jag samma gräns på 5 kommentarer!


New girl kap. 1

 

 
Klockan ringde och det dröjde inte länge förrän nervositeten reste sig i kroppen igen. Ny skola, igen. Förhoppningsvis är det sista gånger jag byter skola. ''COME ON SERENA, IT'S BREAKFAST'' hörde jag någon skrika. På grund av att jag var alldeles nyvaken kunde jag inte fastställa om det var min bror Jacob eller pappa. Snabbt försvann den tanken ur huvudet, för helt ärligt brydde jag mig inte.
Mina sletna kläder låg som vanligt på den röda fåtöljen, exemplariskt vikna. Jag drog på mig mina pösiga mörkblåa jeans och den röda t-skirten, som faktiskt är min brors. Det är som en trygghet att ha den tröjan, med tanke på att vi står så nära varandra. Jag drog fingrarna genom mitt långa blonda hår medans jag gick ner till köket. Jacob hade redan förberett en macka till mig.


Mina ögon blev bländade när jag såg min syster träda in i rummet. Hon hade på sig samma kläder som alltid, det ser bara vidrigt ut. ''You look like something the cat dragged in'' sa jag med en äcklad röst. ''Shut up'' fick jag som svar.
Ifall hon skulle strunta i dom där ruttna kläderna och kamma håret någon gång kan hon ju faktiskt bli fin. Hennes ögon är magiska och hon har ett underbart ansikte. Hon förstår det bara inte själv. Hon väljer hellre att vara osynlig och bära min gamla sunkiga tröja. ''Dad had to go to work, so you have to take the bus'' sa jag till henne. ''WHAT, I NEVER GOING TO MAKE IT'' skrek hon förskräckt tillbaka.

 
Jag sprang till hallen för att sätta på mig mina sletna svarta converse. Dom hade nog varit med i 3 år nu, jag har inte växt mycket alls sedan sjuan. Jag slet upp dörren och sprang till bussen, innan dörren hann stängas hörde jag ett dovt ''bye, have fun'' av Jacob men jag brydde mej inte om att svara, jag var för stressad. När jag kom fram såg jag bussdörrarna stängas och åka iväg, jag försökte springa fortare, men jag var redan så andfådd. ''HEY WAIT'' skrek jag efter bussen, jag kom ikapp och bankade på baksidan av bussen tills den tillslut stannade. Jag gick på och detta var ingen bra första dag...


Gud... såhär trött har jag nog inte varit på länge. Det här sommarlovet har verkligen varit slitsamt efter allt jobb. Det tog inte lång tid innan jag hann och somna på bussen.
Jag vaknade sedan kvickt av att det var någon som bankade på utsidan. Säkert någon stackare som blev försenad.. tänkte jag. Personen hade väldigt tur för bussen stannade.. Oj.. vilket vrak, vem är det ens? Aldrig sett henne förut. Onej, hon kommer hitåt. Jag kollar mig nervöst omkring och sätet brevid mig är det enda lediga. ''Oh fuck'' viskar jag för mig själv. ''Is this seat available'' sa en flickan med en försiktig röst. ''Yeah, sure'' svarade jag henne. Hela vägen till skolan satt vi tysta, det verkade som att hon tyckte det var väldigt pinsam tystnad..

____________________________________________________________________________________________

Så, nu har jag äntligen börjat med en fanfic. Det kanske inte händer så mycket i början, men fortsätt läs, sätter en gräns på endast 5 kommentarer. Då kommer alltså nästa kapitel.


RSS 2.0